Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Binaların örgüsına elverişli kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı örgüsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut manevi zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik sinein tercih edilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, ürkü koluna mevla olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve palas bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanların ivedi durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Göreceksiniz ki bu nokta koca kaliteli yangın baplarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının gayrı bir önemli sebebi bile rastgele bir çalma vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları midein kolay açılabilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir nokta da, nitelikli bir yangın kapısının daha erdemli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve elan azca tamir gerektirir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir huzurıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın Kapkaloriın hizmetını akdetmek Yangın Çıkış Kapısı ciğerin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsaklama etmek yahut amatörce açmak sağlam özlara defa hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak takviye alabilirsiniz.

Ankara Yangın Kapısı görmek isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilişkin heves ettikleri tüm konular için bilgi sahibi olabilirler.

Yangın baplarının üretim amacı adam sağlığını yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gidişat sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page